5 veier til salgskraft

Vi har definert fem måter å forbedre salgskraften til våre partnere på. Ved å bevare gjensidig partnerskap, vedlikeholde et sterkt utvalg, støtte daglig forretningsvirksomhet, maksimere butikkens inntjening og vippe vektskålen riktig vei, kan vi sikre en økning i salgskraft og din suksess. Oppdag hvordan vi kan forbedre ditt salg.

Daglig forretningsstøtte

Med høyeste mulige nivå på tjenester og på leveringskjeden, tilbyr NEDIS alltid de beste løsningene for å spare tid og penger, og derigjennom forbedre dine driftsprosesser. Vi har varehus utstyrt med 18 robotkraner, skreddersydd WMS og et innovativt dynamisk plukkesystem som garanterer en nøyaktighet på 99,9 %, levering neste dag, levering til kunden, og konkurransedyktige priser. Vår merverdi vises også i våre IT-løsninger og løsninger for EDI (elektronisk datautveksling), sånn som vår kundevennlige nettbutikk og datafeeds med omfattende innhold.

Gjennom disse innovative tjenestene vil dine kjøpsprosesser og administrative oppgaver kjøre jevnt og hurtig. Bestill dine produkter i dag og selg dem til dine kunder i morgen; uten bryderi, på kortest mulig tid, med de smarteste løsningene og beste verdi for pengene. Så du kan bruke størsteparten av din verdifulle tid på dine kunder.