Dette er NEDIS

Vi har mer enn 30 års erfaring og er av markedslederne i Europa innen forbrukerelektronikk og tilbehør. Vi driver engroshandel av merkevarer, med ni egne merker i tillegg til distribusjon av 300 andre merker, inkludert eksklusive og lisensierte. Vi har for øyeblikket over 350 ansatte spredt mellom lokale representanter i 17 land, og leverer til over 50 000 forhandlere i over 50 land. Vi tilbyr fremragende verdi for pengene, konkurransedyktig leveringstjeneste og et innovativt utvalg produkter. Våre forretninger er fokusert på forpliktende partnerskap i hele leveransekjeden, med muligheter for å tjene penger for alle involverte parter. Kombinasjonen ambisjon og tretti års erfaring gjør at vi er en svært engasjert og pålitelig partner som gir forhandlerne salgskraften de fortjener.

Logistikk Tall og Fakta

Det meget avanserte distribusjonssenter gir NEDIS de unike logistikkfunksjoner som garanterer levering av alle bestillinger innen 48 timer til de mest sentrale delene av landet. Distribusjonssenteret måler 22 300 m2 med to tilstøtende høye lager. Det er utstyrt med 18 robotkraner, en skreddersydd WMS og et innovativ dynamisk plukkings system. Kombinasjonen av alle disse sofistikerte løsninger giver en ordre kapasitet på 2000 produkter per. time. Takket være disse unike logistikk kapasiteter, er den høyeste grad av nøyaktighet ( ikke mindre enn 99,9% ). Du kan være sikker på at du vil motta din anmodet bestillingen innen 48 timer til de mest sentrale delene av landet.

Fordeler med Dropshipping

Drop Shipment er den kraftige løsningen til 40 % av kundene som forlater en butikk misfornøyd fordi produktet de var på jakt etter ikke var på lager. Du kan bestille direkte fra det store NEDIS-utvalget, og etterpå sendes produktet til din kundes adresse. Produktet vil ankomme innen 48 timer, personalisert med ditt firmanavn på fraktseddelen., Denne tjenesten gjør at din forventningsfulle kunde blir en fornøyd og tilbakevendende kunde.

Nettbutikker gjenkjenner også den sterke salgsstyrke, som ligger i Dropshipping. Kombinert med NEDIS brede utvalg og 48 timer etter levering i sentrale delene av landet er det en vinnende kombinasjon for de web baserte selskaper. Gjennom denne tjenesten, vil kundene dine ikke bare finne den beste løsningen på enhver utfordring, de også finne sin bestilling i posten innen to dager sentrale delene av landet.

Fakta og tall og bærekraft

Som et fremtidsorientert og proaktivt firma, tar NEDIS sitt ansvar overfor samfunnet og miljøet. Derfor tilstreber NEDIS alltid økologivennlig produktutvikling og samsvar til de nyeste internasjonale og lokale produksjonsbestemmelser. Her finner du noen eksempler på vår bærekraftige salgskraft.

RoHS og REACH

NEDIS gjør alltid det de kan for å overholde lovmessige krav til RoHS (Restriction of Hazardous Substances – "Begrensning i bruk av farlige stoffer") og REACH (Registration, Evaluation and Authorisation of Chemicals – "Registrering, evaluering og autorisasjon av kjemikalier"). Denne lovgivningen innebærer strenge lovrestriksjoner angående et visst materialinnhold i produkter som selges i EU. Ved å overholde RoHS og REACH, tar NEDIS sitt ansvar og bidrar til forbedring av miljøet, offentlig helse og offentlig sikkerhet.

Grønn vekst

Med merket HQ, gir NEDIS deg grønn salgskraft. Det store HQ-utvalget har blant annet energieffektiv LED-belysning med varmlysuttak, litium-batterier med en levetid 7 ganger lengre enn alkaliske batterier, solcellebatterier og stand-by-drepere. På denne måten lager NEDIS muligheter til å maksimere bærekraftig energisparing.

Bærekraftig fra start til slutt

NEDIS vil organisere sine forretninger til å måle seg opp mot høyeste grad av bærekraftighet. Derfor deltar vi i et "Grønn post"-initiativ. Gjennom dette initiativet, tar NEDIS muligheten til å regne ut og kompensere for CO2-utslippet til all sin post og sending av pakker. Initiativtakerne dobler beregnet pengesum involvert og donerer dette til flere CO2-reduksjonsprosjekter.

Ta vårt arbeidsansvar

Våre ansatte er vårt viktigste aktivum. Derfor sjekker NEDIS sine fabrikker i forhold til strengt samsvar med sine overordnede retningslinjer for sosialt ansvar. I svært avanserte og effektive varehus, kan det oppstå farlige arbeidsforhold. NEDIS tilstreber å gjøre alt de kan for å sikre at både ansatte og besøkende alltid er trygge.

Alt er alltid under kontroll

Alle NEDIS-produkter er underlagt strenge kvalitetskrav. I leveringskjeden velges produsenter ut nøye, og ved ankomst blir innkommende varer underlagt streng kvalitetskontroll. Men til tross for alle disse sikkerhetstiltakene, kan det hende at noen produkter ikke overholder visse krav etter en tid. I disse svært få tilfellene, setter NEDIS alltid kundene og forbrukernes sikkerhet først, og vil umiddelbart sende ut et sikkerhetsvarsel, eller i verste fall kalle tilbake produkter.

Våre tall

  • NEDIS introduserer omtrent 100 nye produkter i måneden;
  • NEDIS har 9 egne merker i sin portefølje;
  • NEDIS distribuerer over 300 andre merker, inkludert eksklusive og lisensierte merker;
  • NEDIS har for øyeblikket over 350 ansatte;
  • NEDIS leverer til over 50 000 forhandlere i Europa;
  • NEDIS leverer til over 250 engrosfirmaer, og dekker mer enn 50 land;
  • NEDIS har lokale representanter og distribusjonssentre i 17 land.