Dette er NEDIS

Vi har mer enn 30 års erfaring og er av markedslederne i Europa innen forbrukerelektronikk og tilbehør. Vi driver engroshandel av merkevarer, med ni egne merker i tillegg til distribusjon av 300 andre merker, inkludert eksklusive og lisensierte. Vi har for øyeblikket over 350 ansatte spredt mellom lokale representanter i 17 land, og leverer til over 50 000 forhandlere i over 50 land. Vi tilbyr fremragende verdi for pengene, konkurransedyktig leveringstjeneste og et innovativt utvalg produkter. Våre forretninger er fokusert på forpliktende partnerskap i hele leveransekjeden, med muligheter for å tjene penger for alle involverte parter. Kombinasjonen ambisjon og tretti års erfaring gjør at vi er en svært engasjert og pålitelig partner som gir forhandlerne salgskraften de fortjener.

Historikk

Fra vår beskjedne start i 1982, har vi hos NEDIS alltid trodd på styrken til forpliktende partnerskap gjennom hele forhandlerkjeden. Et forpliktende partnerskap som fører til muligheter for å tjene penger for alle involverte parter, inkludert deg. Og nå har vi blitt en av Europas markedsledere innen forbrukerelektronikk og tilbehør, men vi stoler fortsatt på denne styrken.

Kombinert med et øye for innovasjon og et stort utvalg produkter og tjenester, har dette blitt nøkkelen til vår suksess. Og dette kan også bli nøkkelen til din suksess. Fordi som en forpliktet partner, er NEDIS klar for å gi deg all salgskraft du fortjener. Sammen med tilbakemeldingen du gir oss, kan vi snu vårt gjensidige partnerskap til stabil profitt.

Vi ser muligheten i å gripe muligheter

Vi begynte som en liten men ambisiøs forhandler av komponenter, og innen få år så og grep vi mulighetene markedet tilbød. Først utvidet vi våre forretninger med ekstradeler for forbrukerelektronikk, og i 1986 flyttet vi inn i vårt første varehus utstyrt med transportbånd. Innovative interne forbedringer som dette gjorde at vi kunne imøtekomme de endrende kravene i det eksterne markedet. Og derfra gikk det raskere og raskere.

Utvidelse og internasjonalisering

Tre år senere, i 1989, penetrerte vi markedet for forbrukerelektronikk og tilbehør gjennom å starte et samarbeid med HQ Hungary. Etter tre flere år, markerte åpningen av vårt første datterselskap (i Belgia) starten på internasjonaliseringen av NEDIS. Kontor i blant annet Tyskland, Frankrike, Italia og Skandinavia fulgte, i tillegg til sammenslåinger, samarbeid med og oppkjøp av diverse merker. König, Bandridge og Camlink er noen eksempler på denne vellykkede utvidelsen. NEDIS eier nå over ni merker, distribuerer et utvalg på mer enn tre hundre merker og har kontorer og/eller representanter i 17 land.

Toppmoderne varehus og utvalg

I løpet av denne tiden har vi ikke bare utvidet vår merke- og produktportefølje, vårt varehus har tatt samme veien. Vårt toppmoderne varehus ble bygd i 1999 i ‘s-Hertogenbosch, og ble utvidet med 7 300 m2 i 2007 og et ekstra varehus ble lagt til et år senere. Her har vi et lager med et stort utvalg kabler og tilkoblinger, data- og energiprodukter, forbrukerelektronikk, A/V-tilbehør, tilbehør til foto og digital-TV, sikkerhetsprodukter og husholdningsapparater. Et stort utvalg bestående av våre egne merker og flere andre, velkjente merker.

Få salgskraften du fortjener

I likhet med vårt eget selskap, vokser også antallet forretningspartnere. I dag leverer vi til over 50 000 forhandlere, både på nett og ellers, i mer enn 50 land. Vi tilbyr fremragende verdi for pengene, levering neste dag og et innovativt utvalg produkter. Kombinasjonen mellom vårt høye servicenivå, ambisjoner og tretti års erfaring gjør at NEDIS er en svært engasjert og pålitelig partner som gir forhandlerne salgskraften de fortjener.