Dette er NEDIS

Vi har mer enn 30 års erfaring og er av markedslederne i Europa innen forbrukerelektronikk og tilbehør. Vi driver engroshandel av merkevarer, med ni egne merker i tillegg til distribusjon av 300 andre merker, inkludert eksklusive og lisensierte. Vi har for øyeblikket over 350 ansatte spredt mellom lokale representanter i 17 land, og leverer til over 50 000 forhandlere i over 50 land. Vi tilbyr fremragende verdi for pengene, konkurransedyktig leveringstjeneste og et innovativt utvalg produkter. Våre forretninger er fokusert på forpliktende partnerskap i hele leveransekjeden, med muligheter for å tjene penger for alle involverte parter. Kombinasjonen ambisjon og tretti års erfaring gjør at vi er en svært engasjert og pålitelig partner som gir forhandlerne salgskraften de fortjener.

Mål/visjon

Hos NEDIS ønsker vi å være den beste av de beste i markedet for forbrukerelektronikk og tilbehør med store profittmarginer. Vi ønsker å oppnå dette via effektiv drift og ved å tilby sluttbrukerne et stort utvalg produkter gjennom vårt store nettverk med dedikerte forhandlere.

Vi har sterk tro på at den største suksessen er basert på gjensidig partnerskap, som oppnås gjennom pålitelig og kraftig samarbeid. Fordi bare ved å jobbe nært sammen og konstant utveksle ideer og utfordringer, sørger vi for å holde oss og våre partnere på alerten og fokusert