Sweex

NEDIS er stolt over å kunngjøre sitt nyeste merke: Sweex. Dette nederlandske merket, etablert i 2002, har sterk merkebevissthet i over 40 land og har produktene sine utstilt i tusenvis av kjente utsalgssteder. En av styrkene til Sweex er at merket stadig er på utkikk etter måter å forbedre brukeropplevelsen, ved å investere i kvalitet og teknologiforbedringer.

Produktutvalg
Sweex står for brukervennlighet gjennom hele sortimentet sitt. Dette resulterer i tilgjengelige og svært pålitelige produkter som er enkle å bruke. Produktene har et rykte på å tilby verdi for pengene, og det du ser er det du får. Fokuset er ikke bare på spesifikasjonene, men også på utseendet til og følelsen av produktene, som aldri er ordinære og alltid tilbyr noe spesielt.

Presentasjon i butikken
Produktene presenteres i fargerik emballasje, som umiddelbart tiltrekker forbrukernes oppmerksomhet. Emballasjen er klar og attraktiv, og det velkjente Sweex-fargevalget sikrer maksimal gjenkjennelse i hyllene. Utseendet til presentasjonen i butikken legger vekt på pålitelighet og prisgunstighet.

Sweex er tilgjengelig hos NEDIS, og tilbyr unike produkter av høy kvalitet og trendy design til rimelige priser.